Lumos Maxima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
KazaloKazalo  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  


Vrnimo se v leto 1978, ko je Voldemortova moč rasla in se je številčnost njegovih pripadnikov večala. To je čas, ko Bradavičarko obiskujejo Lily Evans, Severus Snape, James Potter, Sirius Black, Bellatrix Black, Remus Lupin in drugi. Profesorji imajo ogromno dela z uporniškimi generacijami, ki so vpisane na akademijo. Poleg tega se med ljudmi širijo govorice in strah pred Voldemortom. Koliko učencev bo prejelo njegovo znamenje, si nihče ne upa ugibati. Pojavlja se vedno več magov, ki se v drugačni podobi poskušajo izogniti problemom čarovniškega sveta. Čistokrvne linije se končujejo. Usoda čarovniškega sveta sloni na mladih učencih, ki obiskujejo Bradavičarko.
alessandra lucia russo  2kalessandra lucia russo  Ds-copy
forum je nastal izpod rok glavne adminke eve. vsa grafika je njena last in hkrati last foruma. kode so last ustvarjalcev forumov, koda za podforume je last masqelinus., slike pa umetnikov z deviantarta. 

 alessandra lucia russo

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Alessandra Lucia Russo
Gryfondom
Gryfondom
Alessandra Lucia Russo

Žival : Sova Erzna
Varuh : White wolf
Palica Palica : zmajeva palica narejena iz najtršega lesa
Število prispevkov Število prispevkov : 4
Pridružen/a : 06/05/2013
Starost : 26
Spol : Female

alessandra lucia russo  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: alessandra lucia russo    alessandra lucia russo  EmptyTor Maj 07, 2013 8:24 am


alessandraluciarusso

alessandra lucia russo  75f78bdcd21123ef70d606635a76c9f3,62,37


YOU ARE MAGICAL
RAIN IS FALLING DOWN ON THE SIDEWALK, I WONT GO UNTIL YOU COME OUTSIDE

živjo, moje ime je Alessandra Lucia Russo, toda brez problemov me lahko kličeš Al,Lu ali samo Lucia.
na ta svet sem prišela osemnajsti avgust tisoč devetstopetindevedeset, kar me naredi staro sedemnajst let.
očitno sem tudi spolno bitje. privlačijo me moški. ljudje so mnenja, da izgledam kot Nina Dobrev.
zdaj veš nekaj več o meni lahko nadaljujemo z intervjujem.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

YOU ARE INTERESTING FOR WHO YOU ARE
KEEP TOSSING ROCKS AT YOUR WINDOW, THERE'S NO TURNING BACK FOR US TONIGHT

nam lajko zaupaš kaj o tvojem značaju?

Sem zelo problematična oseba.Zelo rada zahajam v težave.Vedno se znam postaviti zase in vedno povem kaj misli.Človeka znam zelo dobro prizadeti mene samo pa je težko prizadeti.Zelo malokrat me vidiš nasmejano.Ne rada govorim o sebi in nikoli ne povem svojih skrivnosti nobenemu.Namreč zaupam samo sama sebi.Rada sem sama in ne v družbi.Fantje se težko dokopljejo do mojega srca.Moja dobra lastnost je da nikoli soraj nikoli ne lažem in sem pripravljena pomagati samo tistim k so mi zelo pri srcu.Slaba lastnost pa je da,ko me enkrat razjeziš se ne pomirim. In ko si enkrat moj sovražnik si vedno moj sovražnik.Ko se s kom pogovarjam vedno mislim smrtno resno in sem vedno resna.Zelo malokrat se šalim.Samo moja dužina me je videla nasmejano pa to še zelo malokrat.Sem tudi zelo inteligentna in učasih zelo samoušečna.Znam biti tudi prava p******.Veliko fantov misli da sem hinavska punca.Ampak niti nisem.In vsi mislijo da nisem vredna zaupanja ampak to ni res.Samo bolje me moraš spoznati.
v katerih stvareh uživaš?
Hm… Zelo me sprosti igranje kitare ali pa kakšen kratek sprehod skozi kako prepovedano območje.Uživam tudi ko koga izivam ali pa ga razjezim.Rada se skejtam okoli in vsekakor obožujem kršiti pravila.Obožujem pouk o napojih.
česa pa ne maraš?
Vsekakor bi lahko rekli da ne maram učenja.Nikoli ne posedam v knjižnici in zelo redko kdaj me boš videl za knjigami saj jih sovražim.Ne maram hrupa v bližini sebe in vsekakor ne teh šolskih uniform.
imaš kaj zastavljenih ciljev za prihodnost? sanje?
Ubistvu jih nimam.Kot otrok in najstnica sem vedno sanjala da bom postala modna oblikovalka ampak potem pa ko sem izvedela da sem sprejeta na Bradavičarko,šolo za čarovnike in čarovnice pa so bile moje edine sanje da postanem ena izmed boljših čarovnikov.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MY LIFE IS A MESS
HERE'S HOW WE DO; RUN BABY RUN, DON'T EVER LOOK BACK, THEY'LL TEAR US APART

zaupaj nam kaj o tvoji preteklosti.
je bilo zabavno biti ti?

Alessandra se je rodila leta 1995.Ime ji je izbrala njena sestra Mary.Ime Lucia pa ji je dala njena mama Rebeca(biološka mama).Vendar ker pa je bila njena mama hudo bolna in ni vedela če se bo pozdravila jo je dala v rejniško družino.In tudi Kyle in Mary sta ostala z Alessandro.In odtakrat se je vse spremenilo.
Alina rejniška družina nikoli ni bila kaj dosti normalna.Jason(oče) je popival in Elizabeth(mama) je zahajala k drogam.Zato je Lu bila velikokrat žrtev nasilja očeta.Oče jo je pretepal.Mami to ni bilo mar ker je bila preveč zasvojena.Kyle in Mary sta Lu branila ampak ni dosti pomagalo.Lu je želela pomagati mami zato je nekaj mesecev kasnjeje njena mama nehala jemati mamila.Lu je nekaj časa bila vesela v družini ampak ne za dolgo.Ko se je njen brat Kyle odselil se ji je podrl cel svet. Z Kyleom si je bila zelo blizu zato ni hotela da jih zapusti vendar jih je vseno.Čez čas se je Lucia skupaj z družino preselila v London.Takrat se je zaprla vase in se do vseh grdo obnašala in od takrat z njimi ni kaj dosti govorila.Njena mama ji je vedno govorila da jih je zelo prizadela s takim obnašanjem,takrat se je Lucia samo nasmehnila in ji rekla:"Misliš da to mene zanima.Vi ste mi uničili življenje ko smo se preselili in zdaj ga bom jaz vam."Lucia se je čez čas odselila od rejniške družine saj ni več zdržala z njimi.V stiku je ostala samo z Mary in Kyleom.Pogosto jih je videvala.Od takrat ko se je odselila od staršev pa jih nikoli več ni videla in niti ni se pogovarjala z njimi ker jih je čez čas rasovražila.Nekaj let kasneje je Lu obiskala svojo babico po imenu Evelina Rosemarie Russo,saj je dobila nenavadno pismo.Namreč na kuverti je pisalo:«Bradavičarka-Šola za mlade čarovnike in čarovnice. Potem pa je izvedela od babice grozno novico.Da s temi straši ki se je skregala nista bila njena biološka starša.Posvojila sta jo in njeno sestro in brata.Ko je to izvedela je padla v jok.In seveda izvedela je tudi,da je bila poseben otrok.Namreč bila je čarovnica.Dve leti je iskala svoje prave starše vendar jih nikoli ni našla.Medtem pa se je šolala na Bradavičarki.Ko je dopolnila 16 let pa je dobila pismo od njene prave mame.Ime ji je bilo Rebeca Juliet Russo.Pisma se je zelo razveselila.Obiskala je mamo in izvedela vse o njej.Izvedela pa je tud da je očeta izgubila še preden se je rodila.Ampak bila je vesela da je spoznala saj svojo mamo.Še zdaj je v stiku z njo in komaj čaka da jo vidi.
Ko je Al dopolnila 17 let je zadnjič videla svojo sestro Mary.Namreč odšle sta v gozd.Seveda je bila za to kriva Al.Prepričala je svojo sestro da odideta v gozd.Izgubili sta se in začelo se je temniti in nista vedeli kam hodita.Potem pa je Mary padla v prepad,ker se je spotaknila ob korenino.Al jo je hotela rešiti vendar je ni mogla saj je bilo že prepozno.Mary je v istem hipu umrla saj je imela prehude poškodbe.Al se že celo življenje krivi za to kar se je zgodilo sestri in nikoli si ne bo oprostila.In od tistega dne Al nikoli ne govori kaj dosti o sebi in zelo malokrat se smeji.
kaj pa tvoji starši? so kul?
kakšna je tvoja krvna slika?

Moji starši bi se lahko reklo da se dobro razumejo z mano.Ampak nisem jih poznala vse do svojega 16 leta.Saj sem bila v rejniški družini s svojim bratom in sestro.Svojega biološkega očeta nikoli nisem spoznala in poznam samo svojo mamo.In lahko samo rečem da naravnost obožujem svojo mamo.Oba starša sta čarovnika se pravi imam čisto kri.
imaš brate ali sestre? kakšni so?
Imam enega brata Kyle-a.Namreč moja sestra je umrla v nesreči v gozdu.Moj brat ne bi mogel biti boljši brat na vsem svetu.Vedno me ščiti in lahko mu zaupam prav vse.Nikoli v življenju se še nisva skregala.Čeprav imava oba čisto nasprotna karakterja se razumeva kot da bi bila dvojčka.
kaj je pa tvoja umazana skrivnost? vsi imamo vsaj eno.
Ja.Vsekakor imam svojo umazano ubistvu bi se to reklo temačno skrivnost.Ko sem bila stara 12 let sem bila že prava mojstrica o povzročanju težav.Seveda za to noben ne ve.Nekje v gozdu sem nekoč našla hišico,kjer je bivala precej revna družina samo da jaz tega nisem vedela.Ker sem se takrat igrala z ognjem pa sem to hišico zakurila.Seveda sem takoj zbežala stran in noben ni nikoli izvedel za mojo skrivnost.
najboljši in najslabši spomini?
Najboljši spomini:To je vsekakor da sem končno spoznala svojo pravo mamo in da sem zdaj srečna z njo in Kyleom.
Najslabši spomini:To je vsekakor tisti dan,ko je moja sestra umrla in sem jaz to videla na lastne oči.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

I AM A WIZARDING PERSON
I PURCHASED THESE AT DIAGON ALLEY

prva postaja: palica
Zmajeva palica narejena iz najbolj trdega lesa,20 cm,odlična pri napadih(obrambni in napadalni uroki)
druga postaja: žival; podgana, mačka, krastača ali sova?
Sova Erzna.Prelepa bela sova-bela kot sneg.
pri urah OPMS se učite priklicati varuha. katero bitje te preseneti?
Bela volkulja.
iz omare pride bavkar. česa se najbolj bojiš?
Smrti svojega brata.
Znajdeš se pred ogledalom Ajneneperh. Kaj vidiš?
Vidim sebe kot uspešno modno oblikovalko.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

IF YOU GIVE THEM THE CHANCE, DON'T
SELL YOUR HEART, DON'T SAY WE'RE NOT MEANT TO BE, RUN BABY RUN, FOREVER WILL BE

kako ti je ime v resničnem življenju? imaš vzdevek?

Ime mi je Nika.Kličejo me Nikky.

si fant ali dekle?

Sem dekle.

zanimivo! kako te pa lahko kontaktiramo?

Lahko me najdete na fbju...

kako dolgo pa že roleplayaš? samo radovedni smo.

Kakšni dve leti..
Odlično! Nam lahko pokažeš še primer tvojega pisnega prispevka?

Kot ponavadi je v Hollywoodu bil sončen in vroč dan.Ampak dan se je šele začenjal.Alessandra se je ravnokar zbudila.In ura je bila enajst zjutraj.Ravno prav da si začutil pravo vročino.Odločila se je da se bo danes odpravila na plažo saj je potrebovala malo sprostitve.Odšla je do kopalnice in se uredila.Za tem se je oblekla v kopalke in čez njih dala prozorno majico in zelo kratke hlače.Obula si je natikače in se počasi odpravila na plažo.Sončna očala si je nadela na glavo in odšla po ulici naprej.Medtem ko je hodila pa so ji misli odšle čisto po svoje.In sploh ni pričakovala da bo začela razmišljati o zadnjem fantu,ki ga je imela.O Chrisu van Houtumu.Bila je popolnoma zatreskana v njega,vendar jo je tako prizadel,da ga je samo zapustila in prekinila vse stike z njim.Začelo se je tako:

20.november.2010-podelitev nagrad

Na vrsti so bile podelitve nagrad in Alessandra je bila čisto navdušena.Komaj je čakala da bo spoznala nove ljudi.Ko se je z limuzino pripeljala je stopila na rdečo preprogo in začela dajati intervjuje in se nastavljati fotografom.Ko je bil čas za podelitev nagrad se je odpravila v dvorano in se usedla na svoj sedež.Sedela je namreč zraven pravega lepotca po imenu Chris van Houtum.Že ko ga je videla ji je postal všeč.Začela sta se potiho pogovarjati,nato pa je Alessandra morala na oder,saj je razglasila najboljšega igralca leta.Odšla je na oder in začela:"In letos najboljši igralec leta je…."za nekaj časa je utihnila nato pa se nasmehnila in dvignila pogled."Chris van Houtum!"je zaklicala in zaploskala.V roke mu je dala kipec in se umaknila na stran da bi lahko on kaj povedal.Po koncu je odšla iz odra in se vrnila nazaj na svoj sedež.Ponovno sta se začela pogovarjati in si tokrat izmenjala številki telefona.Po koncu podelitev sta se poslovila in se zmenila da se dobita naslednji dan.Za Alessandro je bilo kot v pravljici.

20.november.2011-njuna ljubezen

No….kot si je Alessandra želela se je tudi zgodilo.Že po enem tednu sta začela hoditi in minilo je že eno leto odkar sta bila skupaj.Bila je zadovoljna z njim.
Ko se je zvečer odpravljala domovje umes kupila darilo za Chrisa,saj sta bila že eno leto skupaj.Ampak ko je vstopila v stanovanje jo je skoraj kap.V postelji je našla Chrisa z drugo punco.Nič ni rekla samo pograbila je svoje stvari in stekla ven iz stanovanja.
______________

Čeprav ga je že skoraj pozabila je vseeno še nekaj čutila do njega.In vedno jo je bolelo ko je pomislila na njega.Te misli je poskušala odriniti na stran saj je bila že na plaži.Odložila je svoje stvari in se slekla.Odšla je proti vodi in se usedla na mivko,da je voda lahko močila njene noge.Ozirala se je naokoli,dokler ni zagledala njega...


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nazaj na vrh Go down
Ayesha Destler
Profesor
Profesor
Ayesha Destler

Letnik Letnik : .
Žival : Mačka Nymeria
Varuh : Volkulja
Palica Palica : zmajeva kita, ebenovina, 13 inč
Število prispevkov Število prispevkov : 194
Pridružen/a : 13/06/2011
Starost : 26
Spol : Female

alessandra lucia russo  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: alessandra lucia russo    alessandra lucia russo  EmptySre Maj 08, 2013 2:16 am

Gryfodnom. Opozorila bi te samo, da med povedmi (za ločili) delaš presledke. :)


ayesha destler
Nazaj na vrh Go down
 
alessandra lucia russo
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Lumos Maxima :: Forum ::   :: Gryfondom-
Pojdi na: