KazaloKazalo  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  


Vrnimo se v leto 1978, ko je Voldemortova moč rasla in se je številčnost njegovih pripadnikov večala. To je čas, ko Bradavičarko obiskujejo Lily Evans, Severus Snape, James Potter, Sirius Black, Bellatrix Black, Remus Lupin in drugi. Profesorji imajo ogromno dela z uporniškimi generacijami, ki so vpisane na akademijo. Poleg tega se med ljudmi širijo govorice in strah pred Voldemortom. Koliko učencev bo prejelo njegovo znamenje, si nihče ne upa ugibati. Pojavlja se vedno več magov, ki se v drugačni podobi poskušajo izogniti problemom čarovniškega sveta. Čistokrvne linije se končujejo. Usoda čarovniškega sveta sloni na mladih učencih, ki obiskujejo Bradavičarko.
Forum 2kForum Ds-copy
forum je nastal izpod rok glavne adminke eve. vsa grafika je njena last in hkrati last foruma. kode so last ustvarjalcev forumov, koda za podforume je last masqelinus., slike pa umetnikov z deviantarta.Poglej neodgovorjena sporočila
 

Forum

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

 

ADMINISTRACIJA
Administracija foruma, v kateri se nahajajo vsa obvestila in pravila foruma, ki jih moraš redno pregledovati, da ne bo prišlo do kakšne napake ali nesporazuma.

713Canons
Tor Jul 09, 2013 4:37 am
Ayesha Destler Poglej zadnje objave
Ni novih objav

 

KLOBUK IZBIRUH
Le v katerem domu boš pristal/a ti? Z opisom tvojega lika bo Klobuk Izbiruh prišel do velike odločitve: kateri dom ti najbolj ugaja - je to Gryfondom, Pihpuff, Drznvraan ali pa Spolzgad? O tem bosta odločala oba.

ČLANI, Drznvraan, Gryfondom, Pihpuff, Spolzgad
1542Heidi Zhulee McP...
Sob Jun 01, 2013 11:54 pm
Heidi McPointe Poglej zadnje objave
Forum Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen