Lumos Maxima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
KazaloKazalo  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  


Vrnimo se v leto 1978, ko je Voldemortova moč rasla in se je številčnost njegovih pripadnikov večala. To je čas, ko Bradavičarko obiskujejo Lily Evans, Severus Snape, James Potter, Sirius Black, Bellatrix Black, Remus Lupin in drugi. Profesorji imajo ogromno dela z uporniškimi generacijami, ki so vpisane na akademijo. Poleg tega se med ljudmi širijo govorice in strah pred Voldemortom. Koliko učencev bo prejelo njegovo znamenje, si nihče ne upa ugibati. Pojavlja se vedno več magov, ki se v drugačni podobi poskušajo izogniti problemom čarovniškega sveta. Čistokrvne linije se končujejo. Usoda čarovniškega sveta sloni na mladih učencih, ki obiskujejo Bradavičarko.
Katherine Sallow 2kKatherine Sallow Ds-copy
forum je nastal izpod rok glavne adminke eve. vsa grafika je njena last in hkrati last foruma. kode so last ustvarjalcev forumov, koda za podforume je last masqelinus., slike pa umetnikov z deviantarta. 

 Katherine Sallow

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Katherine Sallow
Spolzgad
Spolzgad
Katherine Sallow

Žival : snežno bela sova April
Varuh : feniks
Palica Palica : 36cm, češnja, feniskovo repno pero
Število prispevkov Število prispevkov : 2
Pridružen/a : 06/05/2013
Spol : Female

Katherine Sallow Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Katherine Sallow   Katherine Sallow EmptySre Maj 08, 2013 2:35 am


KatherineElizabethSallow
Katherine Sallow 21-4


YOU ARE MAGICAL
RAIN IS FALLING DOWN ON THE SIDEWALK, I WONT GO UNTIL YOU COME OUTSIDE

živjo, moje ime je [katherine elizabeth sallow], toda brez problemov me lahko kličeš [kath].
na ta svet sem prišel/a [1st of september], kar me naredi starega/o [16 years old] let.
očitno sem tudi spolno bitje. privlačijo me [men]. ljudje so mnenja, da izgledam kot [darla baker].
zdaj veš nekaj več o meni lahko nadaljujemo z intervjujem.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

YOU ARE INTERESTING FOR WHO YOU ARE
KEEP TOSSING ROCKS AT YOUR WINDOW, THERE'S NO TURNING BACK FOR US TONIGHT

nam lajko zaupaš kaj o tvojem značaju?

o svojem značaju? Huh, to bo pa težko. Ljudje pravijo da sem precej drzna in izzivalna, saj veste pravi pravcati zalogaj. Ampak seveda poskrbim, da moje ocene pri tem ne trpijo. Namreč, sem izredno ambiciozna oseba in imam točno začrtane in zastavljene cilje, ki so precej veliki. Rada imam občutek moči, da sem nad vsemi, ter da imam kontrolo. Kot ste verjetno že razbrali, sem tisto dekle, ki si upa kar precej. Zame novi izzivi niso problem in ko pride do zabav, hja, na nobeni ne smem manjkati! Imam odličen smisel za humor, velikokrat sarkastičen, ampak očitno moji prijatelji proti temu nimajo nič. Seveda pa nočete biti moj sovražnik, saj vam vse lahko povrnem trikratno. Veste, sem zelo domiselna oseba, ki se rada igračka z drugimi ljudmi. V življenju vse vidim, kot nekakšen izziv. Nikoli ne veste, kaj lahko pričakujete od mene in moji sovražniki včasih mislijo, da sem popolnoma nora in izpirjena. Jah, kdo bi jim zameril, če me imajo za prasico. Seveda moram poudariti svojo inteligenco, ki mi je v veliko pomoč pri vseh mojih zvitih dejanjih. Če povzamem vse skupaj, me zares ne bi radi imeli za sovražnico.
Oh seveda pa sem do prijateljev čisto drugačna. Prepoznajo me po svoji trmi, izzivalnosti, drznosti in zabavi. Zanje sem pripravljena storiti prav vse. Sem zelo družabno bitje, ki kar precej govori in sem neverjetno samozavestna. Seveda pa imam tudi svoje skrivnosti, za katere se boste morali globoko potruditi, da jih izbrskate. Velikokrat bi lahko dejali, da sem brez dlake na jeziku, ter da imam ostro podmazan jezik. Ampak o tem presodite sami, prav?

v katerih stvareh uživaš?

Seveda je na prvem mestu magija. Ni lepšega kot to, da poprimeš v roke palico, zamahneš z njo in pričaraš tisto kar se ti zljubi. Druga stvar v kateri uživam je občutek moči, saj sem rada na vrhu in v središču pozornosti. Želim biti v vsem najboljša. Seveda pa so tu tudi vse knjige o magiji, bunkeljske me ne zanimajo. Obožujem tudi zabave in nočne izhode. Kršenje pravil je moja poslastica.

česa pa ne maraš?

Predvsem butastih ljudi in tistih ljudi, kateri me hočejo spraviti na dno. Za svojo slavo sem pripravljena storiti marsikaj in če me nekdo pri tem ovira, no recimo le, da se mu ne dobro piše. Hm, ne maram ničesar kar ni magičnega, se pravi da se v bunkeljskem svetu ne bi znašla kaj preveč. Čeprav proti bunkeljnom nimam nič proti, ne razumite napak! Ampak mene naj pač pustijo pri miru.

imaš kaj zastavljenih ciljev za prihodnost? sanje?

Oh ja, imam velike cilje. Kot sem že dejala, me izredno privlači magija in se želim izkazati na tem področju. Želim postati slavna čarovnica, ampak še ne vem točno v kateri smeri. Mogoče se bom zaposlila kot kateri profesor na Bradavičarki, mogoče kot aurorka (ampak ne vem, svojega življenja nočem izgubiti, zato ne vem če sem pripravljena tvegati), mogoče kot izumiteljica novih urokov. Ne vem natančno, ampak želim imeti razgibano življenje.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MY LIFE IS A MESS
HERE'S HOW WE DO; RUN BABY RUN, DON'T EVER LOOK BACK, THEY'LL TEAR US APART

zaupaj nam kaj o tvoji preteklosti.
je bilo zabavno biti ti?


Moja preteklost? Pa naj vam bo, povem vam le delček, vsega definitivno ne boste izvedeli. Včasih mi takšni ljudje kot ste vi, tako radovedni, da vtikate nose v stvari od drugih, gredo pošteno na živce. No ja, rodila sem se v starodavni čarovniški rodbini v Londonu. Seveda je moja družina znana po moči, zaposleni so na najvišjih položajih na Ministrstvu in zgleda kot da sem prava potomka rodbine. Kakorkoli, denarja nam nikoli ni primanjkovalo, zato je bilo zame odlično preskrbljeno. Že kot majhna deklica sem bila nagnjena k magiji, zato sem začela eksperimentirati kar z bratovo palico. Proti temu seveda ni imel nič proti. Starši so me vzgajali v dostojanstveno mladenko, ki bo v ponos svoji rodbini. Drugače je bilo moje otroštvo polno zabav za bogate osebem polno poslovnih srečanj, na katere sta me starša že takrat vozila. Uglavnem če pogledam nazaj, je bilo moje otroštvo perfektno. Že od malih nog sem brala čarovniške knjige, saj sta starša dala veliko na izobrazbo. Sallowi otroki moramo biti pač inteligentni, da nato zasedemo visoke položaje.

kaj pa tvoji starši? so kul?
kakšna je tvoja krvna slika?


Krvna slika? Povedala sem vam že, da prihajam iz starodavne čarovniške rodbine, zato ni čudno, da sem popolnoma čistokrvna, brez enega samega madeža. Moji starši pa so strogi, akademski, ampak verjamem da zame in za brata želijo samo najboljše. Nimam problemov z njimi, vedno mi pošiljajo denar za svoje stvari in so nekako ponosni name, za razliko od mojega brata, ki je popolnoma zataval.

imaš brate ali sestre? kakšni so?

Tristan? Brat? V otroštvu je bil moj najboljši prijatelj, posojal mi je svojo čarovniško palico, dokler nisem dobila svoje. Ampak dejansko je bil vedno tisti upornik v družini, ki ni skrbel za svoj ugled in ocene. Seveda je bil na Bradavičarki izredno priljubljen. Nikoli nisem razumela, kaj ima toliko proti staršem. Nato, ko je končal šolanje pa je izginil neznano kam in celo moji starši z vsemi mogočimi vezami, ga ne najdejo. Vse skupaj je čudno. Ampak ga pogrešam.

kaj je pa tvoja umazana skrivnost? vsi imamo vsaj eno.

Saj ne boste povedali nobenemu, kajne? To ostane med nami? Prisezite, če ne se tole ne bo dobro končalo! Globoko v sebi, poleg vse drznosti, divjosti, izzivalnosti, one night standov in zapeljevanja sem romantična dušica. Ja, želim si najti tisto pravo ljubezen, a doslej še noben moški ni dobil mojega srca. Sem precej zahtevna, priznam.

najboljši in najslabši spomini?

Najslabši spomin je definitivno izginotje mojega brata. Ne vem kje je in ga neznansko pogrešam. Bil je moj najboljši prijatelj in zaupnik, ki me je poznal v nulo. Sedaj pa ga ni in na nek način sem jezna nanj, da me je kar tako pustil samo, brez pojasnila.
Najboljši spomin pa je povezan s prvim stikom z magijo, ko sem prijela čarovniško palico, sem vedela, da je ne bom mogla nikdar izpustiti. Seveda pride takoj zatem prvo leto na Bradavičarki. Končno sem videla to čarovniško šolo! Brat mi je o njej toliko govoril, da sem komaj čakala, da stopim na njeno posest. In ko sem jo prvič videla, ne morem razložiti, koliko toplote in vznemirjenosti sem takrat čutila pri srcu. Izjemen občutek.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

I AM A WIZARDING PERSON
I PURCHASED THESE AT DIAGON ALLEY

prva postaja: palica

36 cm, iz češnje, središče pa je iz feniksovega repnega peresa. Močna, ampak težko ukrotljiva. Ena izmed najzvestejših palic v čarovniškem svetu, saj enkrat ko izbere svojega izbranca, se ne preda drugemu čarovniku. Tvoja je za vedno.

druga postaja: žival; podgana, mačka, krastača ali sova?

Snežno bela sova April

pri urah OPMS se učite priklicati varuha. katero bitje te preseneti?

Prelepi velik feniks.

iz omare pride bavkar. česa se najbolj bojiš?

Izguba čarovniške moči, da bi bila čisto navadna, povprečna oseba.

Znajdeš se pred ogledalom Ajneneperh. Kaj vidiš?

Slavno čarovnico, polno dosežkov, na visokem položaju. Drugi jo gledajo s strahospoštovanjem in občudovanjem.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

IF YOU GIVE THEM THE CHANCE, DON'T
SELL YOUR HEART, DON'T SAY WE'RE NOT MEANT TO BE, RUN BABY RUN, FOREVER WILL BE

kako ti je ime v resničnem življenju? imaš vzdevek?

I'm just some random girl, with the great love for rpging.

si fant ali dekle?

i'm a lady, god dammit! (:

zanimivo! kako te pa lahko kontaktiramo?

pm, yes?

kako dolgo pa že roleplayaš? samo radovedni smo.

about 3 years(:

Odlično! Nam lahko pokažeš še primer tvojega pisnega prispevka?

Spoiler:
 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nazaj na vrh Go down
Ayesha Destler
Profesor
Profesor
Ayesha Destler

Letnik Letnik : .
Žival : Mačka Nymeria
Varuh : Volkulja
Palica Palica : zmajeva kita, ebenovina, 13 inč
Število prispevkov Število prispevkov : 194
Pridružen/a : 13/06/2011
Starost : 26
Spol : Female

Katherine Sallow Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Katherine Sallow   Katherine Sallow EmptySre Maj 08, 2013 2:56 am

Spolzgad.


ayesha destler
Nazaj na vrh Go down
 
Katherine Sallow
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Lumos Maxima :: Forum ::   :: Spolzgad-
Pojdi na: